Авто

5 – те най-добри добавки за дизелово гориво за 2019 г. и защо си струват да се купуват

Posted On
Posted By admin

Добавките към дизеловото гориво са химикали, които се добавят към горивото на автомобила. Има няколко различни вида и всеки носи редица уникални предимства. Например, някои добавки се използват специално за състезания. Други са предназначени за по-практични цели и са способни да накарат превозното средство да работи по-ефективно, като същевременно му дават малко допълнителна мощност.

Не може да се отрече, че в наши дни, тези продукти са задължителни. Въпросът сега е коя е най-добрата добавка към дизеловото гориво за вашия автомобил?


Ползи от добавките за дизелово гориво

Ползите, осигурени от всяла добавка за дизел, са изключително разнообразни, но повечето потребители използват тези продукти само по една единствена причина. Използвайки добавка за гориво, вие можете да увеличите драстично горивната ефективност на вашия двигател. В замяна това ще помогне да се увеличи икономията на гориво на вашето дизелово превозно средство.

Процесът е изненадващо опростен. Просто отворете резервоара за гориво на вашия автомобил и изсипете препоръчителното количество. Разбира се, ползите не спират дотук. Най-забележимите причини за използването на тези продукти можете да намерите по-долу.

 • Лесен за използване и бързи резултати
 • Може да подобри мощността на вашия автомобил
 • Помага да спестите пари
 • Продуктите обикновено са евтини и ефективни
 • Може да подобри дълголетието на дизеловата система за впръскване на вашия автомобил

Най-добрата добавка към дизеловото гориво

Като цяло, би било изключително разумно всички собственици на дизелови автомобили да обмислят да инвестират в стойностна добавка за гориво. По-долу ще можете да се запознаете с пет варианта, които наистина достигат целта при потребителите. Всеки от тях е достъпен и идва от надежден производител.

1. Stanadyne

Това е най-добрата добавка към дизеловото гориво в нашия списък. Докато цените на горивата в момента намаляват, пазарът на петрол в крайна сметка ще се стабилизира, което ще доведе до възстановяване на цените. Използвайки добавка за дизеловогориво, можете да получите максималната производителност от вашия автомобил, като в същото време получавате максимално възможните километри на резервоар. Stanadyne Performance Formula е много популярен продукт, който ще предложи превъзходна почистваща ефективност като никой друг.

Използвайки го рутинно, не можете да предотвратите само потенциални механични проблеми с дизеловата система на вашия автомобил. Освен това ще помогнете да намалите токсичния дизелов дим , изпаряващ се в екосистемата на Земята. Този продукт се счита за безопасен и ефективен от дълъг списък от оригинални производители на оборудване. Всяка бутилка от 8 унции ще обработва 30 резервоари дизелово гориво и може безопасно да се използва през зимните, летните, пролетните и есенните месеци.

Като цяло, Stanadyne Performance Formula е много ефективна добавка към дизеловото гориво, която ще направи точно това, което производителят обещава. Препоръчително е да използвате този продукт рутинно, така че вашето превозно средство да получи максимални ползи.

Защо да изберете това?

 • Най-добрата добавка към дизеловото гориво на пазара
 • Считан за безопасен от General Motors, John Deere, Ford, Navistar и др.
 • Целогодишна използваемост
 • Увеличава производителността и икономията на гориво
 • Съдържа подобрители на смазочните материали
 • Подобрява въздуха чрез намаляване на замърсеното дизелово гориво и изгорелите газове

2. Power Service Diesel Kleen

Като собственик на дизелово превозно средство ще имате много отгово

рности, като най-голямата от тях е да поддържате инжекторите на дизеловото гориво чисти и смазани. Това може да звучи като много трудна работа, но не и ако редовно добавите Power Service Diesel Kleen към горивото си. Тази добавка на дизеловото гориво не само ще осигури на вашата система за впръскване на гориво превъзходно почистване, но също така може да увеличи цетановото число на горивото с 6 числа.

Доказано е, че този продукт може действително да подобри пробега с 8%. С течение на времето бихте могли потенциално да спестите пари, инвестирайки в тази добавка, плюс това ще поддържа инжекторите ви смазани за максимална ефективност. Това е всесезонна добавка, която ще възстанови загубената мощност във вашия автомобил.

Като цяло, Power Service Diesel Kleen е много ефективна добавка, която ще намали вредните изпарения на дизеловото гориво, като същевременно повишава нивото на производителност на вашия автомобил. Инвестирайки и използвайки този продукт рутинно, можете да намалите значително използването на дизелово гориво.

 • Целогодишна използваемост
 • Съдържа подобрители на смазочните материали
 • Подходящ за ултра ниско сярно и биодизелово гориво
 • Почиства и предпазва помпата и инжекторите за дизелово гориво

3.  Bardahl

Подходяща добавка за бензин или дизел.Предотвратява блокирането и корозията. Смазва помпи-инжектори.Отстранява водата, дължаща се на конденза, съдържаща се в горивото.
Предпазва системата за захранване (инжектори, помпа, карбуратор) благодарение на смазочните му качества.Улеснява паленето на студено. Избягва блокирането на инжекторите и помпите на системите под високо налягане (HDI, TDI, CDI и др.).Избягва образуването на ръжда и на отлагания. Възстановява ускоряването, стабилни ниски обороти.Начин на употреба: Флакона да се изсипе в максимум 60 литра гориво.Съвместим с всички видове бензинови и дизелови двигатели, инжекционна помпа (TDI-HDI и др.) катализаторни гърнета и филтри с частици.

Защо да изберете това?

 • Възстановява ускоряването
 • Пречистватели и протектори на горивната система
 • Подобрени показатели за студено време
 • Съвместим с различни емисионни системи
 • Целогодишна използваемост

4. Lucas Oil

Lucas Oil е несъмнено един от водещите производители на автомобилни смазочни материали и добавки към горивата. Ако влезете в специален магазин за автомобили, почти сигурно е, че ще се натъкнете на някои от продуктите на компанията. Добрата новина е, че компанията произвежда и обработка на гориво за дизелови двигатели. Всъщност продуктът е сравнително достъпен и изключително надежден. Той е специално разработен за изгаряне на прекомерни емисии на отработени газове, което ще помогне да се осигури допълнителна мощност и километри.

В същото време, Lucas Oil Treatment ще почисти и смаже горивната система на вашия дизелов автомобил. Това може да помогне за разширяване на дълголетието на помпите, както и на инжекторите. И накрая, този продукт е в състояние да неутрализира проблемите с горивото с ниско съдържание на сяра. За допълнителна гъвкавост и стойност може да се използва във всички дизелови моторни превозни средства, както и дизелови двигатели в локомотиви и морски съоръжения.

Защо да изберете това?

•Подобрява пробега с 8%
• Увеличава цетановото число с 6
• Целогодишна използваемост
• Съдържа подобрители на смазочните материали
• Подходящ за ултра ниско сярно и биодизелово гориво
• Почиства и предпазва помпата и инжекторите за дизелово гориво


5. 85 Plus на Red Line Oil

Тези, които търсят ефективно подобряване с добавки към дизеловото гориво, би било разумно да проверят 85 Plus на Red Line Oil. За разлика от някои от алтернативите, той е специално създаден, за да отговаря на стандартите на EPA, така че можете да го използвате във вашето дизелово гориво без никакви притеснения. Въпреки че продуктът е сравнително евтин, той може да осигури на вас и вашия автомобил многобройни предимства. На първо място, продуктът е в състояние да стабилизира горивото ви, като същевременно помага да направите вашия автомобил много по-икономичен.

85 Plus също е проектиран да смазва стените на цилиндрите, помпите и инжекторите, като същевременно предотвратява образуването на ръжда. Това в замяна може да помогне за намаляване на количеството дим, което произвежда вашето превозно средство, като същевременно улеснява преобръщането и пускането на автомобила ви.

Като цяло, има много за харесване на 85 Plus. Продуктът е надежден, лесен за използване и несъмнено ще осигури резултатите, които желаете. С тази добавка можете да сте спокойни, знаейки, че парите ви са похарчени разумно!

Защо да изберете това?

 • EPA е регистриран, за да гарантира съвместимост с дизеловите горива
 • Способен за смазване на всички жизненоважни компоненти, включително помпи, стени на цилиндъра и инжектори
 • Освен това предотвратява ръжда
 • Почиства инжектора и елиминира високотемпературните отлагания
 • Повишава мощността и подобрява горивната ефективност
 • Намалява дима и намалява износването на горивната система

Related Post

leave a Comment