Авто

5 – те най-добри сенници за коли за 2019 г.

Posted On
Posted By admin

5-те най-добри сенници за коли за  2019 година

 

 

Автомобилните сенници са често пренебрегван, но съществен автомобилен аксесоар, който не само ще защити интериора на вашия автомобил, но ще помогне на вас и вашите пътници да бъдат в безопасност, да се чувстват удобно, да са не толкова потни и по-малко капризни.

Слънчевите лъчи могат да повишат температурата в колата ви до неудобни и евентуално опасни нива, както и да затоплят седалките, волана и предпазните колани, така че да са твърде горещи за използване. Когато колата ви е паркирана на слънце, автомобилната сянка на предното ви предно стъкло го охлажда, предпазва от изгаряне и предотвратява избледняването и напукването на тапицерията на колата. Слънцезащитата също може да предпази електрониката от колата ви, като LCD монитори, GPS устройства и телефони, от прегряване. Сенките върху страничните прозорци могат да предотвратят загряването на детските седалки, както и да намалят температурата, да предотвратяват слънчевите лъчи и да предпазват децата, домашните любимци и другите пътници на задната седалка от вредните слънчеви лъчи.

Когато избирате сенник за вашия автомобил, трябва да е правилния размер. Слънцезащитната сянка няма да бъде толкова ефективна, ако е твърде малка или твърде голяма, може да се окаже трудно да я сложите. Уверете се, че сте измерили прозорците си преди закупуване. Преди да закупите сенници за вашата кола, помислете кои части от нея искате да защитите, тъй като може да вземете комплект за всички прозорци, вместо да взимате за всеки поотделно. Някои сенници за кола могат да бъдат неудобни и трудни за поставяне и съхранение, така че е по-малко вероятно да ги използвате. Потърсете такива, които са лесни за слагае и са достатъчно компактни, за да се скрият под седалката или в централната конзола, вместо да заемат  част от задната седалка или багажника.

Независимо дали търсите сенник за предно стъкло или такива за  странични и задни прозорци, тази класация на най-добрите сенници за кола ви дава много възможности за предоазване на автомобила ви защитен и прохладен.

 

1. Сенник за кола – EcoNour

Сенника на EcoNour блокира вредните слънчеви лъчи на слънцето, така че това ще предотврати нагряването на колата ви до температурите, които карат колата ви да прилича на сауна. Няма да се налага да пускате климатика или да се тревожите за изгаряне на ръцете си върху горещия  волан и предпазните колани, когато се върнете в колата си. Сенникът лесно изскача, така че можете да го инсталирате на предното стъкло за секунди. Когато се върнете в колата си, можете просто да го сгънете и да го съхраните в торбичка, която може да се побере в джоба на вратата на колата или в централната конзола. Изработен от висококачествен найлонов полиестерен материал, този сенник е лек, но изключително издръжлив. Той също така разполага със здрава телена рамка, така че е здрав и остава неподвижен. С няколкото различни размера, от които можете да избирате, можете да получите точно този, който идеално пасва на предното ви стъкло, така че не е нужно да се притеснявате за каквато и да е слънчева светлина, която се филтрира през ръбовете. Въпреки ниската и цена, EcoNour е направен така, че да запази автомобила ви хладен и защитен.

2. Сенници E-mark с животни за деца

Ако искате детето ви да се забавлява докато се вози на задната седалка сенниците E-mark предлагат богато разнообразие с картинки на животни за задните ви стъкла. Така предпазвате задните седалки, столчето за кола и детето си от вредните слънчеви лъчи в горещините, като едновременно с това, то се радва на изобразените животни и е спокойна в колата. Сенниците се предлагат в богато разнообразие от размер, така че да стават за повечето модели коли.

 

 

3. Най добър сенник за странични и задни прозорци: Ven eev

Използването на сенник на задния ви прозорец може да помогне за предотвратяване на загряването на задната седалка и детските седалки, и да предпазва децата, домашните любимци и другите пътници на задната седалка на хладно и удобно място. Този слънчев сенник от Veneev се предлага с два големи цвята за задния прозорец, както и с два сенника за странични прозорци. С четири нюанса, които можете да избирате, може дори да решите да го използвате на прозорец в дома ви. Също така ще получите удобна торбичка за съхранение, така че да можете спретнато да сгъвате сениците, когато не ви трябват. Лесни за поставяне, сенниците остават на прозореца чрез статично прилепване, така че нямате нужда от никакви вендузи или други крепежни елементи, които да ги държат на място. Въпреки че осигуряват отлична защита от вредните слънчеви лъчи, те позволяват добра видимост за водача. Ефективни и достъпни, сеиците идват с гаранция за връщане на парите през целия живот и са чудесна възможност за всеки, който иска да запази задната седалка на колата си защитена и охладена.

 

4. Най-добрите сенници за по-малките автомобили: сенник за предно стъкло Magnelex за компактни автомобили

Ако имате по-малка кола, този сенник Magnelex е чудесна възможност да запазите автомобила си хладен и защитен от слънце. Изработен е от отразяващ полиестерен материал, който блокира топлината и слънцето. Този сенник е с размери 59 х 31 инча и потребителите обичат да покриват цялото предно стъкло, като си осигуряват максимална защита от слънцето. Когато приключите, можете лесно да сгънете сенка и да го съхраните във включената торба, която може да се скрие под седалката или в багажника. Сенникът се доставя и с покриващ сенник на волана, за да не се нагрее и избледнява от излагането на слънце. Ако имате по-голяма кола, сенниците Magnelex се предлагат и в други размери.

5. Евтин и практичен : OxGord

Ако търсите ефективен, но евтин автомобилен сенник, този от OxGord е чудесна възможност. Отразителният материал блокира топлината и вредните ултравиолетови лъчи, като запазва автомобила ви охладен и предпазва интериора от избледняване и напукване. Този 63 х 35-инчов сенник за слънце ще пасва на повечето автомобили, джипове, камиони и микробуси. Ако предното ви стъкло е по-малко от 63 инча, лесно може да подгънете допълнителната тъкан. Сенникът се слага и след това се сгъва, както сте го използвали. Можете да го съхранявате в торбичката за съхранение и да го съхранявате под седалката, докато не ви потрябва отново.

Related Post

leave a Comment